Calibrarea

Atunci când un punct de service sau un atelier MOCON Europe (Dansensor) a calibrat un produs Dansensor, clientului i se garantează un produs care respectă specificațiile noastre atâta timp cât certificatul de calibrare este valabil. Aceasta este de obicei o perioadă de 1 an. După 1 an, produsul trebuie recalibrat.

Pentru calibrare, folosim cele mai bune gaze certificate de la furnizorii de gaze cunoscute pentru a ne atinge standardele înalte. Toate instrumentele Dansensor sunt de asemenea calibrate o dată pe an.

Certificatele noastre respectă standardul ISO-9000.

Pentru a asigura fluxul de lucru al clientului, efectuăm service și calibrare rapidă și eficientă pentru toate produsele. Clientul va primi cel mai probabil produsul înapoi după mai puțin de 7 sau maximum 7 zile lucrătoare.

Pentru a asigura calibrarea regulată a produselor clienților, MOCON Europe (Dansensor) oferă contracte de calibrare. Acest serviciu oferă proprietarului unui produs posibilitatea de a primi o scrisoare / notificare de serviciu care îi reamintește în mod automat că produsul respectiv trebuie calibrat.

După ce a primit o notificare de calibrare, clientul poate fie să transporte instrumentul la Punctul de Service, fie să ia o întâlnire cu un inginer de service pentru calibrarea produsului la fața locului.